Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη, τον κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία για ξυλοδαρμό και ο τραγουδιστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 τον γνωστό τραγουδιστή στους Αμπελοκήπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη.

Από εκεί τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, καθώς στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, είχε υποβληθεί η μήνυση από την σύντροφό του.

Πάντως, και ο τραγουδιστής αντέδρασε άμεσα, καθώς υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του για ψευδή καταμήνυση και κλοπή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δικηγορικό Γραφείο του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης χώρισε από την σύντροφό του τις προηγούμενες ημέρες.

Εκείνη γνώριζε ότι ο τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής θα συμμετείχε σε συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί, και με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μήνυση με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συλληφθεί.

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού, όπως ισχυρίζεται μέσω της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου, εκείνη δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα, του έκλεψε 7.000 ευρώ και για το λόγο αυτό, της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.