Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, ωστόσο ο Αρης Σοϊλέδης είναι ο ένας εκ των δυο παικτών που έφτασαν στον τελικό του παιχνιδιού, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τις αμοιβές των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον Αγιο Δομίνικο, ο Αρης Σοϊλέδης συγκέντρωσε ένα τεράστιο ποσό, που ξεπερνά κατά πολύ το συνολικό έπαθλο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κατά καιρούς, αμείβεται με 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Υπολογίζοντας το ποσό ανάλογα με τις εβδομάδες παραμονής του στο Survivor, το αποτέλεσμα είναι 182.000 ευρώ, και φυσικά εάν κέρδιζε την προτίμηση του κοινού στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, τα χρήματα που θα έμπαιναν στον λογαριασμό του, θα έφταναν τα 282.000 ευρώ.

Αναμφισβήτητα, το συγκεκριμένο ποσό θα μπορούσε να είναι ένα αρκετά καλό συμβόλαιο σε ομάδα της Super League.

Αλλωστε. να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στην εκπομπή «Open Weekend», ο Αρης Σοϊλέδης είχε ήδη συγκεντρώσει το τεράστιο ποσό των 165.000 ευρώ, οπότε σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από την παρουσία του στο εξωτικό νησί, η αύξηση των χρημάτων που θα πάρει τελικά, κρίνεται ως φυσιολογική.