Για τον Μαροκινό Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ, κινείται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πηγές από την Αίγυπτο.

Ένα όνομα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, προέκυψε και πάλι, καθώς πηγές από την Αίγυπτο αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί.

Ο ηλικίας 28 ετών αριστερός ακραίος έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ και είχε απασχολήσει έντονα πριν από δύο καλοκαίρια τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τότε η περίπτωσή του δεν είχε τελεσφορήσει.

Ο Μαροκινός διεθνής πέρασε την τελευταία τριετία στην Αιγυπτιακή ομάδα, με την οποία σημείωσε 39 γκολ και μοίρασε 27 ασίστ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 29 φορές με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα κινείται για την απόκτηση ενός ακραίου κυνηγού και αναμένεται σύντομα να δούμε εάν τα ρεπορτάζ από την Αίγυπτο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, επαληθευτούν ή όχι…

Πάντως, την ίδια πληροφορία, δηλαδή το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για  τον Αιγύπτιο, επιβεβαιώνει και το Foot Mercato, με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν για την τελική έκβαση της υπόθεσης…