Αποχαιρέτησε την ομάδα της Σεούλ ο ΙνΜπέομ Χουάνγκ και έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο 25χρονος Νοτιοκορεάτης μέσος, που ανήκε στη Ρούμπιν Καζάν και είχε δοθεί τον Απρίλιο δανεικός στην Σεούλ, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επειδή ήμουν αυτός που δεν φανταζόμουν ποτέ να φορέσω άλλη ομάδα εκτός από τη στολή της Daejeon στην K League, κάθε στιγμή που έπαιζα με το έμβλημα της FC Seoul ήταν τόσο ξεχωριστή.

Όχι επειδή ήθελα να αποδείξω ότι η επιλογή μου ήταν σωστή, αλλά για τον σύλλογο. Παρ’ όλο που είχα έναν τραυματισμό, ήθελε να τους ξεπληρώσω για τη μεταγραφή. Οπότε, έκανα το καλύτερο κάθε στιγμή και ήθελα να βοηθήσω με κάποιο τρόπο την ομάδα.

Ωστόσο, γνωρίζω καλά ότι υπήρχαν πάρα πολλές ελλείψεις στη φυσική κατάσταση και την απόδοση, οπότε νιώθω πιο μετανιωμένος και ταυτόχρονα απολογούμενος.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι απείρως ευγνώμων που υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που πάντα με στήριζαν.

Μετά από τρεις μήνες από την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου, η Σεούλ θα μείνει στη μνήμη μου και είμαι ευγνώμων. Θα ήταν υπέροχο εάν τουλάχιστον ένας ακόμη οπαδός της Σεούλ θυμόταν τους τρεις μήνες που πέρασα εδώ, όπως εγώ και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους και το προσωπικό του συλλόγου, τους προπονητές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους παίκτες που δούλεψαν μαζί μου σκληρά για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά και τους οπαδούς, που με έκαναν να νιώθω περήφανος και τυχερός που ήμουν παίκτης της Σεούλ.

Θα κρατάω πάντα αυτή την ευγνωμοσύνη στην καρδιά μου και θα την ανταποδίδω. Ευχαριστώ!».

 

 

Ο αρχηγός της Σεούλ, Κι ΣεόνγκΓιονγκ, απέστειλε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα στον συμπαίκτη του.

Εγραψε συγκεκριμένα ο Κι ΣεόνγκΓιονγκ:

«Είμαι ευγνώμων στον Χουάνγκ, που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όσο ήταν εδώ. Είναι ένας πολύ ειλικρινής φίλος που πάντα νοιαζόταν για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα πετύχει και στην Ευρώπη. Πάντοτε περιμένω τους μέσους να παίζουν καλά, ανυπομονώ να τον δω να μας κάνει περήφανους στα μεγάλα πρωταθλήματα».