Ένα προσωπικό πρόβλημα αναγκάζει τον Έλληνα αμυντικό να αποχωρήσει άμεσα από την Πεντίκσπορ και να επιστρέψει στην πατρίδα μας, με τον Βόλο και την Κηφισιά να «ψάχνονται» για τη μεταγραφή.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Γιώργου Τζαβέλλα στη νεοφώτιστη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, κοινή συναινέσει, ελέω ενός προσωπικού προβλήματος του ποδοσφαιριστή.

Το τελευταίο διάστημα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε αναγκαστεί να επιστρέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας της νέας του ομάδας, ενώ δεν μπορούσε να δώσει τις λύσεις που θα ήθελε.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της Πεντίκσπορ αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του στην χώρα μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως Βόλος και Κηφισιά έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ