Στην “εποχή Μπαλτάκου” εισήλθε η ΕΠΟ μετά  την εκλογή του έμπειρου νομικού ως νέου προέδρου της.

Με επιστολή του προς τον Τάκη Μπαλτάκοο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο συνεχάρη τον έμπειρο νομικό, τονίζοντας ότι θα έχει τη στήριξη του ίδιου και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τού ευχήθηκε να βιώσει μια μακρά κληρονομιά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Η επιστολή του Τζιάνι Ινφαντίνο

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), την Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Οι γνώσεις σας και η ηγεσία σας, το πάθος και η εμπειρία σας θα έχουν αναμφίβολα σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού μας στην Ελλάδα.

Οντας πεπεισμένος για τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου στη χώρα, μπορείτε να βασίζεστε στην προσωπική μου στήριξη και τη βοήθεια της FIFA στην επίτευξη αυτού του στόχου. Οι πόρτες του Οίκου της FIFA είναι πάντοτε ανοιχτές, εφ’ όσον επιθυμείτε να συζητήσουμε για το άθλημα που υπηρετούμε, την ανάπτυξή του και την προώθηση των αξιών που πρεσβεύει.

Εύχομαι σε εσάς και στους συνεργάτες σας καλή τύχη και καλή επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας, όπως επίσης σας εύχομαι να οικοδομήσετε και για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Προσβλέποντας στη μεταξύ μας γνωριμία στο άμεσο μέλλον, σου αποστέλλω, αγαπητέ Πρόεδρε, τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, και το αυτό για την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους σου.

Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς,

Τζιάνι Ινφαντίνο».