Ακόμα “θολό” παραμένει το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, αφού για τον Βούλγαρο καλαθοσφαιριστή με την παραλλήλως ελληνική και κυπριακή υπηκοότητα, υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και συγκεκριμένα από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ο κορυφαίος πάουερ φόργουοντ ήταν ένα από τα βασικά “γρανάζια” της μηχανής του Ολυμπιακού στις επιτυχίες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ, έδωσε κανονικά το «παρών» στην Σύρο για το AegeanBBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη.

«Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν», ήταν ωστόσο η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά χωρίς ομαδικές επιτυχίες δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί. Σίγουρα, όπως κλείσαμε τη σεζόν ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη».

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ για τον Γιώργο. Ας περάσουμε καλά. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Ηρθα για να περάσω καλά, να δω τους φίλους μου. Ελπίζω όλος κόσμος να περάσει καλά».

Για το τουρνουά στη Σύρο: «Είναι πάρα πολύ όμορφο που βλέπουμε κόσμο στις εξέδρες και είναι γεμάτο το γήπεδο. Βλέπουμε μικρά παιδιά, το αγωνιστικό είναι το λιγότερο. Βλέπουμε φίλους που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά νιώθω και εγώ πάρα πολύ όμορφα που είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής».